Klauzál Gábor Általános Iskola

  
  

Mini futammal kezdődött a Csongrád – Szentes g-“ÁT”futás

23. alkalommal rendezik meg a Csongrád-Szentes “g”-ÁTfutást, 2019. szeptember 21-én, szombaton, a Mobilitási Hét keretében. A sportpályán a legkisebbek is megmutathatták, hogy mit tudnak, 400, illetve 800 m-en

 

Atlétikai Régió Bajnokság öt éremmel!

A Sport XXI. program, Alföld régió atlétikai bajnokságát rendezték meg szeptember 20-án Kecskeméten, a nemrég átadott atlétikai stadionban. Szentesről a Maximus SE U11-es korosztályú versenyzői közül tízen vettek részt a versenyen.

A fiatal versenyzők ebben az évben léptek fel a Kölyök Atlétika programból a Sport XXI. korosztályba, és életük első egyéni pályaversenyén szerepeltek. Giláné Oroszi Edit, Király Mária és Neményi Béla remekül felkészítették a csapatot, így (egy kis meglepetésre) öt érmet szereztek.

Ajtai János távolugrásban arany érmet, továbbá 60 méteres síkfutásban bronzérmet szerzett. A lányok 600 méteres síkfutó számában két szentesi érem is született. Sáfár Laura ezüstérmet, Lázár Boglárka bronzérmet szerzett. Ebben a versenyszámban még Bari Andrea ért el ötödik helyezést. A kislabda-hajításban Elekes Gergő bronzérmes lett.

Ebben a korosztályban a régió versenyeknél magasabb szintű versenyt nem írnak ki, a Klauzál Gábor Általános Iskola kis atlétái a legmagasabb szinten érték el sikereiket!

Első osztályos szülőknek

Tájékoztatás ügyeletről

Meghívó az iskolai ballagásra

EFOP 3.1.5 Családi nap iskolánkban

2019. május 24-én  az EFOP 3.1.5-16-2016-00001  “A tanulói lemorzsolódással veszélyeztetett intézmények támogatása” című pályázat részeként megrendezésre került  iskolánkban a 2. Családi nap. Alsós tanulóink izgalmas Exatlon akadálypályákon küzdöttek egymással, míg a felsős tanulók egy nyolc állomásos akadályversenyen mérettették meg tudásukat és erejüket. A műsort egy kutyás bemutató zárta le.

 

 

 

Megyei matematika verseny összesítő 2019

 

Május 7-én sikeres lezajlott iskolánkban a 3. osztályosok megyei matematika versenye. Az intézményünk több évtizede szervezi ezt a rangos rendezvényt, melyre idén is 33 diák jutott be a térségből. A feladatokat Őze Tímea és Szilágyiné Bugya Márta intézményvezető-helyettesek állították össze. Őze Tímea

intézményvezető-helyettes köszöntője és Koncz Rebeka 3. b osztályos tanuló szóló éneklése után 60 perc állt a gyerekek rendelkezésére, hogy megoldják a 6 feladatból álló feladatsort. Amíg az iskola tanítói javítottak, a versenyzők uzsonnáztak és kézműveskedtek. Az eredményhirdetésen az első 5 helyezett

könyvjutalomban részesült. Minden diák apró ajándékkal, és reméljük hasznos tapasztalatokkal tért haza. Gratulálunk a diákoknak és a felkészítő pedagógusoknak is!

 

Hely. Név Település Iskola Felkészítő
1. Juhász Konrád Makó Kálvin Téri Ref. Ált. Isk. Vörösné Hős Erika
2. Gönczi Botond Makó Kálvin Téri Ref. Ált. Isk. Vörösné Hős Erika
3. Varga Péter Szentes Szentesi Koszta József Ált. Isk. Grecsóné Ambrus Edit
4. Szitás Ábel Csongrád Nagyboldogasszony K. Ált. Isk. Georgiádes Márta
5. Nothof Bence Szeged Algyői Fehér Ignác Ált. Isk. Tóthné Molnár Ágota

 

Az összesítő az alábbi linken tekinthető meg:

 

Megyei összesítő 2019.

Területi matematika versenyeredmény

KRÉTA rendszer

Étkezés

Beiratkozás dokumentumai

Elérhetőségeink

6600 Szentes, Klauzál u. 12-18.

Telefon: 63/562-317

Email: klauzal.szentes@gmail.com

OM: 029629

Tájékoztató Szülőknek

Óvodai-iskolai szociális segítő tevékenység az iskolában

Az intézményben iskolai szociális segítő:
Horváth Anita.

Fogadóóra helye, ideje az iskolában:
kedd: 08.00-10.30
csütörtök: 14.30-16.30

  1. emelet, 14. terem

Bővebben

Tájékoztató

Tájékoztató az etika óra helyett választott hit -és erkölcstan oktatás megszervezéséről:

Tájékoztató

Iskolapszichológiai ellátás

Hétfő:  12:30 - 13:15 -> Fogadóóra (27-es terem)

________________________________________

2018/19-es idegen nyelvi mérések eredményei

Gyermekutaztatás szabályai

A tragikus veronai buszbaleset után a Kormány megvizsgálta, hogy szükség van-e a jogszabályok szigorítására. A Kabinet azt szeretné elérni, hogy hasonló tragédiák a jövőben ne fordulhassanak elő. A lehetséges szigorításokról a Kormány  ki kívánja kérni a magyar állampolgárok véleményét. Ennek érdekében internetes konzultációt indított az ügyben, amelyet az alábbi linken érhetnek el:

https://konzultacio.kormany.hu/.

Klauzálos Gyermekekért Alapítvány

Tájékoztató a nyári napközis táborról

Megújult iskolánk honlapja

Elkészült formailag megújult honlapunk. Bízunk benne, hogy látogatóink könnyen eligazodnak majd az új oldalon és kérdéseikre remélhetőleg gyorsan választ találnak.

A régi tartalmak folyamatosan átvételre kerülnek a régi weblapról. Amennyiben mégsem talál valamit, korlátozott ideig elérhető az előző változat is az alábbi képre kattintva:

Nemzeti Tehetség Program