Klauzál Gábor Általános Iskola

  
  

Bere László sikere

2019. november 18-án a Kiss Bálint Református Általános Iskolában rendezték a területi mesemondó versenyt. Ezen a megmérettetésen iskolánk 3. a osztályos tanulója, Bere László 3. helyezést ért el, így jogot szerzett arra, hogy térségünket képviselje a megyei versenyen. Felkészítő tanító nénije: Kádárné Busi Gyöngyi. Szeretettel gratulálunk mindkettőjüknek, és sok sikert kívánunk a megyei döntőn.

Köszönjük a képet a Szentesi Gyorsnak!

Területi angol nyelvi műfordító verseny

2019. november 12-én a TÁMOP 3.1.4. C pályázat fenntartási időszakában szervezett idegen nyelvi hét keretében rendeztük meg iskolánkban a hagyományos területi angol nyelvi műfordító versenyt, ahol iskolánk 8.b osztályos tanulója Szanka Gvendolin Kiara a II. helyen végzett. Felkészítő tanára Kerekesné Török Mária

Gratulálunk Gvendinek és a felkészítő tanárának is!

Ádám sikere!

Iskolánk tanulója, Pilesz Ádám a Birkózó Diákolimpia országos döntőjében +85 kg-os súlycsoportban 5. helyezést ért el. Gratulálunk, Ádám!

 

Klauzál Gáborra emlékeztünk születésének 215. évfordulóján

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Horváth Mihály Emlékverseny angol nyelvi forduló

2019. október 21-én volt a környék egyik legrangosabb tanulmányi versenyének az eredményhirdetése, melyet minden évben a Horváth Mihály Gimnázium rendez meg. Itt nemcsak Szentes iskoláinak diákjai mérték össze tudásukat, hanem a környező települések tanulói is. Szanka Gvendolin 8.b osztályos tanulónk az előkelő 5. helyen végzett az angol nyelvi versenyen.

Felkészítő tanára: Kerekesné Török Mária.

Gratulálunk mindkettőjüknek az elért szép eredményhez.

Mini futammal kezdődött a Csongrád – Szentes g-“ÁT”futás

23. alkalommal rendezik meg a Csongrád-Szentes “g”-ÁTfutást, 2019. szeptember 21-én, szombaton, a Mobilitási Hét keretében. A sportpályán a legkisebbek is megmutathatták, hogy mit tudnak, 400, illetve 800 m-en

 

Atlétikai Régió Bajnokság öt éremmel!

A Sport XXI. program, Alföld régió atlétikai bajnokságát rendezték meg szeptember 20-án Kecskeméten, a nemrég átadott atlétikai stadionban. Szentesről a Maximus SE U11-es korosztályú versenyzői közül tízen vettek részt a versenyen.

A fiatal versenyzők ebben az évben léptek fel a Kölyök Atlétika programból a Sport XXI. korosztályba, és életük első egyéni pályaversenyén szerepeltek. Giláné Oroszi Edit, Király Mária és Neményi Béla remekül felkészítették a csapatot, így (egy kis meglepetésre) öt érmet szereztek.

Ajtai János távolugrásban arany érmet, továbbá 60 méteres síkfutásban bronzérmet szerzett. A lányok 600 méteres síkfutó számában két szentesi érem is született. Sáfár Laura ezüstérmet, Lázár Boglárka bronzérmet szerzett. Ebben a versenyszámban még Bari Andrea ért el ötödik helyezést. A kislabda-hajításban Elekes Gergő bronzérmes lett.

Ebben a korosztályban a régió versenyeknél magasabb szintű versenyt nem írnak ki, a Klauzál Gábor Általános Iskola kis atlétái a legmagasabb szinten érték el sikereiket!

Első osztályos szülőknek

KRÉTA rendszer

Étkezés

Beiratkozás dokumentumai

Elérhetőségeink

6600 Szentes, Klauzál u. 12-18.

Telefon: 63/562-317

Email: klauzal.szentes@gmail.com

OM: 029629

Tájékoztató Szülőknek

Óvodai-iskolai szociális segítő tevékenység az iskolában

Az intézményben iskolai szociális segítő:
Horváth Anita.

Fogadóóra helye, ideje az iskolában:
kedd: 08.00-10.30
csütörtök: 14.30-16.30

  1. emelet, 14. terem

Bővebben

Tájékoztató

Tájékoztató az etika óra helyett választott hit -és erkölcstan oktatás megszervezéséről:

Tájékoztató

Iskolapszichológiai ellátás

Hétfő:  12:30 - 13:15 -> Fogadóóra (27-es terem)

________________________________________

2018/19-es idegen nyelvi mérések eredményei

Gyermekutaztatás szabályai

A tragikus veronai buszbaleset után a Kormány megvizsgálta, hogy szükség van-e a jogszabályok szigorítására. A Kabinet azt szeretné elérni, hogy hasonló tragédiák a jövőben ne fordulhassanak elő. A lehetséges szigorításokról a Kormány  ki kívánja kérni a magyar állampolgárok véleményét. Ennek érdekében internetes konzultációt indított az ügyben, amelyet az alábbi linken érhetnek el:

https://konzultacio.kormany.hu/.

Klauzálos Gyermekekért Alapítvány

Tájékoztató a nyári napközis táborról

Megújult iskolánk honlapja

Elkészült formailag megújult honlapunk. Bízunk benne, hogy látogatóink könnyen eligazodnak majd az új oldalon és kérdéseikre remélhetőleg gyorsan választ találnak.

A régi tartalmak folyamatosan átvételre kerülnek a régi weblapról. Amennyiben mégsem talál valamit, korlátozott ideig elérhető az előző változat is az alábbi képre kattintva:

Nemzeti Tehetség Program