“Kezedben az életed-Mi jut eszedbe az egészségről”

Bódi Vanessza 2.a osztályos tanuló a “Kezedben az életed-Mi jut eszedbe az egészségről” című rajzpályázaton az

1-3. osztályosok legszínesebb rajz kategóriában különdíjban részesült.

Felkészítő pedagógus: Busa Erika

Szövegértési verseny 2014

A Horváth Mihály Gimnázium 2014. október 6-án megrendezett szövegértési versenyén iskolánk hetedikeseit két diák képviselte.

Újj Zsuzsanna 6., Szabó Bence 5. helyezést ért el.

Felkészítő pedagógus: Fári Andrea


Angol nyelvi versenyeredmény

Iskolánk 7.a osztályos tanulója, Szabó Bence I. helyezést ért el a 2014. szeptember 23-án megrendezett Horváth Mihály Emlékversenyen, megelőzve korcsoportjának 28 versenyzőjét. Az ünnepélyes díjátadásra a Horváth Mihály Gimnázium dísztermében október 20-án kerül sor.

Szikora Evelin Odett és Túri Zsolt Ferenc 7. a osztályos tanulók is eredményesen szerepeltek a versenyen.

Felkészítő tanáruk: Dosztál Diána Edit

Mindnyájuknak gratulálunk a szép eredményhez és további sok sikert kívánunk!

A Weöres Sándor Színház Szakmák Színháza című előadása, az Iparkamarával közös rendezvényünk. A standokon iskolák, cégek mutatkoznak be

Együtt mozogtunk 2 órát!

A Magyar Diáksport Szövetség az idei évben is megrendezte a Magyar Diáksport Napját!

A tavalyi év kimagasló sikerein felbuzdulva idén 2014. október 3-án iskolánk is csatlakozott ehhez a rendezvényhez. Diákjaink két órát töltöttek aktív testmozgással ezen a napon. Lehetőségeink szerint színes és változatos mozgásos programokkal mozgattuk meg tanulóinkat pl.: Diáksport Napi Futótáv (2014 méter), akadályverseny, kézilabda, kosárlabda, foci, uszodai és kaland parki program.

Jövőre is mozogjunk együtt 2 órát, és legyünk újra mi a legtöbben Európában!

 


Újra az iskolapadban!

Mozgalmasan indul ez a tanév is! Alig múlt el a szeptember már is sok izgalmas programon vagyunk túl. Sportoltunk az V. Nagy sportágválasztón, vetélkedtünk a L’Grand napon, játszottunk a Népmese napján a világot jelentő deszkákon

 

Kedves Szülők!

Közbiztonsági nap 2014

Az összetett versenyben a Klauzál Gábor Általános Iskola szerezte meg az első helyet.
Gratulálunk a versenyzőknek!

Szeptember havi ebédbefizetés

Szilver TSE vizsgabál

Színvonalas táncbemutatóval egybekötött vizsgabállal zárta a Szilver Alapfokú Művészetoktatási Intézmény az idei tanévet iskolánkban.

A délután háziasszonya Szatmári-Nagy Szilvia, a Szilver Táncsport Egyesület és Művészeti Iskola vezetője volt. Az alsó tagozatos kisdiákok lelkesen mutatták be tánctudásukat a szülőknek, nagyszülőknek, hozzátartozóknak. Az osztályok bemutatója között a “profi táncosok” is megörvendeztették bemutatójukkal a közönséget, de a legnagyobb sikert a két táncpedagógus: Makan Zsuzsanna és Schwartz Péter bemutatója aratta. Zúgott a vastaps…

Köszönjük a táncpedagógusok egész évi munkáját, és gratulálunk a színvonalas produkciókhoz!

Megújult iskolánk honlapja

Elkészült formailag megújult honlapunk. Bízunk benne, hogy látogatóink könnyen eligazodnak majd az új oldalon és kérdéseikre remélhetőleg gyorsan választ találnak.

A régi tartalmak folyamatosan átvételre kerülnek a régi weblapról. Amennyiben mégsem talál valamit, korlátozott ideig elérhető az előző változat is az alábbi képre kattintva: