Felsős megyei Petőfi-szavalóverseny

Felsős megyei_Petofi_2017

Sikerek az Országos Lotz-versenyen

2017. március 17-18-án, Bonyhádon rendezték a Lotz János szövegértési és helyesírási verseny X. jubileumi országos döntőjét, melyen az ország 29 legjobb hetedikes diákja mérte össze tudását. A tollbamondás megírása után egy szövegértési feladatlapot, majd egy helyesírási tesztet töltöttek ki a tanulók. Az eredményhirdetésre március 18-án délelőtt került sor a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium tornacsarnokában. Iskolánk tanulói szépen szerepeltek: Kotvics-Varga Mirjam 10., Kiss István pedig 14. helyezést ért el.

Felkészítő tanáruk: Keresztesné Farkas Erzsébet

Gratulálunk a kiváló eredményhez!

Az “Apróka-tanoda” bajnokai

A szomorkás időjárás ellenére vidám tavaszi hangulatban zárult beiskolázási programsorozatunk az Apróka-tanoda. Az iskolába készülő kisóvodások ma délelőtt is többféle színes programon vehettek részt. Játékos idegen nyelvi előadáson, bábjátékon és táncbemutatón. Ezt követően pedig tovább ismerkedhettek a leendő elsős tanító nénikkel. A szülők pedig ezzel párhuzamosan hasznos tanácsokat kaptak és kérhettek az iskola kezdésig hátarlévő időszakra. Köszönjük a kollégák segítőkész munkáját: Molnárné Kozma Mártának, Vargáné Őze Tímeának, Szilágyiné Bugya Mártának, Kotymán Mártának, Dévay Istvánnak, Molnárné Szalai Editnek, Kerekesné Török Máriának, Berente-Dosztál Diánának, Bálint Anettának, Némethné Szabó Tündének, Darabosné Horváth Ildikónak, Makan Zsuzsannának és legfőképpen a gyerekeknek. Nélkületek nem sikerült volna!

Közlekedés-biztonsági nap

Új beiskolázási lehetőség Szentesen

Alsós megyei Petőfi szavalóverseny nevezés

Alsós-megyei-Petői-szavólverseny-nevezés 2017

Beiratkozás 2017

Beiratkozás 2017

Nyílt órák

Tavaszváró kavalkád

Ovis Olimpia 2017

Gyermekutaztatás szabályai

A tragikus veronai buszbaleset után a Kormány megvizsgálta, hogy szükség van-e a jogszabályok szigorítására. A Kabinet azt szeretné elérni, hogy hasonló tragédiák a jövőben ne fordulhassanak elő. A lehetséges szigorításokról a Kormány  ki kívánja kérni a magyar állampolgárok véleményét. Ennek érdekében internetes konzultációt indított az ügyben, amelyet az alábbi linken érhetnek el:

https://konzultacio.kormany.hu/.

Klauzálos Gyermekekért Alapítvány

Tájékoztató a nyári napközis táborról
Megújult iskolánk honlapja

Elkészült formailag megújult honlapunk. Bízunk benne, hogy látogatóink könnyen eligazodnak majd az új oldalon és kérdéseikre remélhetőleg gyorsan választ találnak.

A régi tartalmak folyamatosan átvételre kerülnek a régi weblapról. Amennyiben mégsem talál valamit, korlátozott ideig elérhető az előző változat is az alábbi képre kattintva: