Mezei Futóverseny

Iskolánk tanulói 2015. március 18-án részt vettek a Városi Mezei Futóversenyen.

Az első korcsoporton belül a fiúknál II. helyezést ért  Mihály Róbert, IV. helyezést Hajnal Attila, és VIII. helyezést ért el Komjáti Péter.

Az első korcsoporton belül a lányoknál IV. helyezést ért el Nagy Anasztázia.

Iskolai megemlékezésünk 1848. március 15-ről

Minden nemzet múltjából építkezik, ahogyan a magyar is. Történelmi nagyjaink példaként kell, hogy elénk tűnjenek, és utat mutassanak a jövő felé. Dicső kiállásukért, önfeláldozásukért a múlt felidézése során nem elég emlékeznünk, köszönettel tartozunk nemzeti hőseinknek. Törekvéseiket megvizsgálva felismerhetjük a célokat, melyekért ma is küzdenünk kell.

A másodikosok a Koszta József Múzeumba látogattak el március 15-e alkalmából, ahol múzeumpedagógiai órán vettek részt.

Köszönjük a múzeum dolgozóinak a remek foglalkozást!

TE IS program kötélhúzás

TEIS Program

2015.március 11-én a TESI Program keretén belül váltófutást rendeztek gyerekeink.

A Magyar Táncbajnokságok győztesei

Urbán István 6.a és Urbán Lilla 4.a osztályos tanulók Szigetszentmiklóson 2015. február 21-én Junior I. Tíztánc Magyar Bajnokságon 1. , illetve február 22-én a Junior I. Standard Magyar Bajnokságon is 1. helyezést értek el. Gratulálunk a versenyzőknek!

Felsős megyei Petőfi-szavalóverseny

Versenykiiras_megyei_Petofi_2015.

Területi Német Nyelvtani és Szövegértési verseny

Iskolánk tanulója, Kiss István II. helyezést ért el a 2015. február 18-án megrendezett Területi Német Nyelvtani és Szövegértési versenyen.

Számítástechnikai tanulmányverseny

A járási számítástechnikai tanulmányi versenyen iskolánk tanulói, a 6. osztályos korcsoportban III. helyezést Vérten Dániel (Szentesi Klauzál Gábor Általános Iskola), a 7. osztályos korcsoportban II. helyezést Szabó Bence (Szentesi Klauzál Gábor Általános Iskola) érte el.

Felkészítő tanár: Urbancsok Győző

V. Országos Táncverseny

Iskolánk tanulója, Urbán Dominik, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium által meghirdetett és az Oktatási Hivatal által szervezett  V. Országos Táncversenyen II. korcsoportban I. helyezést ért el.

“Álmaim Iskolája” rajzverseny

2015. február  5-én rendeztük meg iskolánkban a nagycsoportos óvodások részére meghirdetett rajzpályázat díjkiosztóját.  „Álmaim Iskolája” címmel szebbnél szebb alkotások kerültek kiállításra az intézményünk aulájában. Városunk 6 óvodájából 46 gyermekmunka érkezett. A zsűri  mindien óvodából egy-egy kiemelkedő  művet oklevéllel jutalmazott, ezen kívül minden gyermeket apró ajándékkal leptünk meg. Iskolánk diákjai műsorral kedveskedtek a résztvevő gyerekeknek, mely nagy tetszést aratott.
A műsorról készült gépgaléria itt tekinthető meg:

Beiratkozás
Beiratkozás 2015/16 A Szentesi Klauzál Gábor Általános Iskola első évfolyamára a 2015/2016. tanévre Tájékoztatjuk a szülőket, hogy Az általános iskolai beiratkozás ideje: -2015. április 16. (csütörtök) 8.00-19.00 óra között -2015. április 17 (péntek) 8.00-18.00 óra között A beiratkozáshoz az alábbi dokumentumok szükségesek: - a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya), - az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolás - nyilatkozat életvitelszerű lakcímről (5. sz. melléklet) - a gyermek TAJ-, adó száma (ez utóbbi, ha rendelkezésre áll). A nyilatkozatokat mellékeltük, a gyorsabb ügyintézés érdekében, ha lehetőségük van rá, kinyomtatva, kitöltve be tudják hozni a szülők. A mellékletek az alábbi linken elérhetőek:

Lakcím nyilatkozat

>

Szülői felügyeleti nyilatkozat

>
Megújult iskolánk honlapja

Elkészült formailag megújult honlapunk. Bízunk benne, hogy látogatóink könnyen eligazodnak majd az új oldalon és kérdéseikre remélhetőleg gyorsan választ találnak.

A régi tartalmak folyamatosan átvételre kerülnek a régi weblapról. Amennyiben mégsem talál valamit, korlátozott ideig elérhető az előző változat is az alábbi képre kattintva: