Angol nyelvi versenyeredmény

Iskolánk 7.a osztályos tanulója, Szabó Bence I. helyezést ért el a 2014. szeptember 23-án megrendezett Horváth Mihály Emlékversenyen, megelőzve korcsoportjának 28 versenyzőjét. Az ünnepélyes díjátadásra a Horváth Mihály Gimnázium dísztermében október 20-án kerül sor.

Szikora Evelin Odett és Túri Zsolt Ferenc 7. a osztályos tanulók is eredményesen szerepeltek a versenyen.

Felkészítő tanáruk: Dosztál Diána Edit

Mindnyájuknak gratulálunk a szép eredményhez és további sok sikert kívánunk!

A Weöres Sándor Színház Szakmák Színháza című előadása, az Iparkamarával közös rendezvényünk. A standokon iskolák, cégek mutatkoznak be

Együtt mozogtunk 2 órát!

A Magyar Diáksport Szövetség az idei évben is megrendezte a Magyar Diáksport Napját!

A tavalyi év kimagasló sikerein felbuzdulva idén 2014. október 3-án iskolánk is csatlakozott ehhez a rendezvényhez. Diákjaink két órát töltöttek aktív testmozgással ezen a napon. Lehetőségeink szerint színes és változatos mozgásos programokkal mozgattuk meg tanulóinkat pl.: Diáksport Napi Futótáv (2014 méter), akadályverseny, kézilabda, kosárlabda, foci, uszodai és kaland parki program.

Jövőre is mozogjunk együtt 2 órát, és legyünk újra mi a legtöbben Európában!

 


Újra az iskolapadban!

Mozgalmasan indul ez a tanév is! Alig múlt el a szeptember már is sok izgalmas programon vagyunk túl. Sportoltunk az V. Nagy sportágválasztón, vetélkedtünk a L’Grand napon, játszottunk a Népmese napján a világot jelentő deszkákon

 

Kedves Szülők!

Közbiztonsági nap 2014

Az összetett versenyben a Klauzál Gábor Általános Iskola szerezte meg az első helyet.
Gratulálunk a versenyzőknek!

Szeptember havi ebédbefizetés

Szilver TSE vizsgabál

Színvonalas táncbemutatóval egybekötött vizsgabállal zárta a Szilver Alapfokú Művészetoktatási Intézmény az idei tanévet iskolánkban.

A délután háziasszonya Szatmári-Nagy Szilvia, a Szilver Táncsport Egyesület és Művészeti Iskola vezetője volt. Az alsó tagozatos kisdiákok lelkesen mutatták be tánctudásukat a szülőknek, nagyszülőknek, hozzátartozóknak. Az osztályok bemutatója között a “profi táncosok” is megörvendeztették bemutatójukkal a közönséget, de a legnagyobb sikert a két táncpedagógus: Makan Zsuzsanna és Schwartz Péter bemutatója aratta. Zúgott a vastaps…

Köszönjük a táncpedagógusok egész évi munkáját, és gratulálunk a színvonalas produkciókhoz!

Kihívás napja 2014

Iskolánk valamennyi tanulója részt vett a Kihívás napi eseményeken. Az alsó tagozatosok a tornateremben sorversenyeken, ügyességi vetélkedőkön vettek részt, a felső tagozatosok 11 féle mozgásformában sportoltak, egyenként 15 percig.
A közel négy órás sportvetélkedőn remek volt a hangulat.

Anyák napi ünnepség

Iskolánkban, osztályokon belül megrendeztük az Anyák napi ünnepséget.

Megújult iskolánk honlapja

Elkészült formailag megújult honlapunk. Bízunk benne, hogy látogatóink könnyen eligazodnak majd az új oldalon és kérdéseikre remélhetőleg gyorsan választ találnak.

A régi tartalmak folyamatosan átvételre kerülnek a régi weblapról. Amennyiben mégsem talál valamit, korlátozott ideig elérhető az előző változat is az alábbi képre kattintva: