Klauzál Gábor Általános Iskola

  
  

SALIGA ATTILA ORSZÁGOS DÖNTŐS!

2020. január 23-án került sor a Lotz János szövegértési és helyesírási verseny megyei döntőjére, melyen 165 hetedikes diák mérte össze tudását. Az eredmény február 15-én érkezett meg: Saliga Attila 7.b osztályos tanuló bekerült az ország legjobb 29 diákja közé, így iskolánkat 2020. március 20-21-én Bonyhádon képviseli az országos döntőn. Nagyon büszkék vagyunk rá!
Felkészítő tanára: Dr. Keresztesné Farkas Erzsébet

Felhívás

Alsós megyei szavalóverseny felhívás

Iskolai sikerek a Lotz versenyen

Január 23-án került sor a Lotz János szövegértési és helyesírási verseny megyei döntőjére, ahol iskolánkat Murányi Kitti, Saliga Attila 7.-es és Dancsó Levente 4.-es tanuló képviselte. A dolgozatokat a rendező iskola ma továbbította Bonyhádra, ahol kijavítják azokat. A legjobban teljesítő diákok az országos döntőbe jutnak. Eredmény február 15-én várható. Szeretettel gratulálunk mindannyiuknak. Köszönjük a felkészítő tanárok: Szilágyiné Bugya Márta és Keresztesné Farkas Erzsébet munkáját.

 

Bere László sikere

2019. november 18-án a Kiss Bálint Református Általános Iskolában rendezték a területi mesemondó versenyt. Ezen a megmérettetésen iskolánk 3. a osztályos tanulója, Bere László 3. helyezést ért el, így jogot szerzett arra, hogy térségünket képviselje a megyei versenyen. Felkészítő tanító nénije: Kádárné Busi Gyöngyi. Szeretettel gratulálunk mindkettőjüknek, és sok sikert kívánunk a megyei döntőn.

Köszönjük a képet a Szentesi Gyorsnak!

Területi angol nyelvi műfordító verseny

2019. november 12-én a TÁMOP 3.1.4. C pályázat fenntartási időszakában szervezett idegen nyelvi hét keretében rendeztük meg iskolánkban a hagyományos területi angol nyelvi műfordító versenyt, ahol iskolánk 8.b osztályos tanulója Szanka Gvendolin Kiara a II. helyen végzett. Felkészítő tanára Kerekesné Török Mária

Gratulálunk Gvendinek és a felkészítő tanárának is!

Ádám sikere!

Iskolánk tanulója, Pilesz Ádám a Birkózó Diákolimpia országos döntőjében +85 kg-os súlycsoportban 5. helyezést ért el. Gratulálunk, Ádám!

 

Klauzál Gáborra emlékeztünk születésének 215. évfordulóján

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

KRÉTA rendszer

Étkezés

Beiratkozás dokumentumai

Elérhetőségeink

6600 Szentes, Klauzál u. 12-18.

Telefon: 63/562-317

Email: klauzal.szentes@gmail.com

OM: 029629

Tájékoztató Szülőknek

Óvodai-iskolai szociális segítő tevékenység az iskolában

Az intézményben iskolai szociális segítő:
Horváth Anita.

Fogadóóra helye, ideje az iskolában:
kedd: 08.00-10.30
csütörtök: 14.30-16.30

  1. emelet, 14. terem

Bővebben

Tájékoztató

Tájékoztató az etika óra helyett választott hit -és erkölcstan oktatás megszervezéséről:

Tájékoztató

Iskolapszichológiai ellátás

Hétfő:  12:30 - 13:15 -> Fogadóóra (27-es terem)

________________________________________

2018/19-es idegen nyelvi mérések eredményei

Gyermekutaztatás szabályai

A tragikus veronai buszbaleset után a Kormány megvizsgálta, hogy szükség van-e a jogszabályok szigorítására. A Kabinet azt szeretné elérni, hogy hasonló tragédiák a jövőben ne fordulhassanak elő. A lehetséges szigorításokról a Kormány  ki kívánja kérni a magyar állampolgárok véleményét. Ennek érdekében internetes konzultációt indított az ügyben, amelyet az alábbi linken érhetnek el:

https://konzultacio.kormany.hu/.

Klauzálos Gyermekekért Alapítvány

Tájékoztató a nyári napközis táborról

Megújult iskolánk honlapja

Elkészült formailag megújult honlapunk. Bízunk benne, hogy látogatóink könnyen eligazodnak majd az új oldalon és kérdéseikre remélhetőleg gyorsan választ találnak.

A régi tartalmak folyamatosan átvételre kerülnek a régi weblapról. Amennyiben mégsem talál valamit, korlátozott ideig elérhető az előző változat is az alábbi képre kattintva:

Nemzeti Tehetség Program