Klauzálos sikerek a XXVI. Kárpát-medencei Simonyi Zsigmond helyesírási verseny vármegyei döntőjében

Április 26-án került sor a Simonyi Zsigmond helyesírási verseny vármegyei döntőjére. Iskolánk 3 diákja versenyzett ebben a fordulóban, és ragyogó eredményt értek el. Rácz Dzsenifer 5.b osztályos tanuló 54 diák közül 21., Babovka Gréta Lilla 6.b osztályos tanuló 59 diák közül 6., Pap Diána Flóra 8.a osztályos tanuló 63 diák közül 1. helyezést ért el. Így ő képviseli Csongrád-Csanád vármegyét a május 20-i országos döntőben, Budapesten. Az emléklapokat és az okleveleket Dévay István, iskolánk intézményvezetője adta át a helyezetteknek és felkészítő tanáruknak, Keresztesné Farkas Erzsébetnek. Szeretettel gratulálunk.

KRÉTA rendszer
Étkezés
Rendőrségi prevenciós csomagok
Pályázat 112
Tájékoztató Szülőknek

Óvodai-iskolai szociális segítő tevékenység az iskolában

Az intézményben iskolai szociális segítő:
Horváth Anita.

Fogadóóra helye, ideje az iskolában:
kedd: 08.00-10.30
csütörtök: 14.30-16.30

  1. emelet, 14. terem

Bővebben

Tájékoztató

Tájékoztató az etika óra helyett választott hit -és erkölcstan oktatás megszervezéséről:

Tájékoztató

Iskolapszichológiai ellátás

Hétfő:  12:30 - 13:15 -> Fogadóóra (27-es terem)

________________________________________

Idegen nyelvi mérések eredményei
Gyermekutaztatás szabályai

A tragikus veronai buszbaleset után a Kormány megvizsgálta, hogy szükség van-e a jogszabályok szigorítására. A Kabinet azt szeretné elérni, hogy hasonló tragédiák a jövőben ne fordulhassanak elő. A lehetséges szigorításokról a Kormány  ki kívánja kérni a magyar állampolgárok véleményét. Ennek érdekében internetes konzultációt indított az ügyben, amelyet az alábbi linken érhetnek el:

https://konzultacio.kormany.hu/.

Klauzálos Gyermekekért Alapítvány
Tájékoztató a nyári napközis táborról
Megújult iskolánk honlapja

Elkészült formailag megújult honlapunk. Bízunk benne, hogy látogatóink könnyen eligazodnak majd az új oldalon és kérdéseikre remélhetőleg gyorsan választ találnak.

A régi tartalmak folyamatosan átvételre kerülnek a régi weblapról. Amennyiben mégsem talál valamit, korlátozott ideig elérhető az előző változat is az alábbi képre kattintva:

Nemzeti Tehetség Program