Kacsafarm látogatás

2012. március 8.

Március 8-án a 6. b osztály második alkalommal vett részt gazdaságlátogatáson a TELLUS program keretében, melyet az AGRYA Fiatal Gazdák Magyar Szövetsége támogatott anyagilag. Először egy keltetőben ismerkedtünk meg a nagyüzemi tojáskeltetéssel, majd a „kacsaóvodában” csodáltuk meg a 19 ezer db 3 napos kiskacsát. Végül az alsóréti telepen az idősebb kacsaállományt is megtekintettük. Itt két szép fehér lóval is megbarátkoztunk, s a délutáni alma uzsonnánkat felajánlottuk nekik. Utunk során megálltunk egy vaddisznótelep mellett, ahol az anyakoca éppen a kölykeit táplálta. Visszatérve az iskolába, az ajtóban Áfonya a vadászgörény várta kis csapatunkat. Ismét egy élményekben gazdag kiránduláson vehettünk részt.

KRÉTA rendszer
Étkezés
Rendőrségi prevenciós csomagok
Pályázat 112
Tájékoztató Szülőknek

Óvodai-iskolai szociális segítő tevékenység az iskolában

Az intézményben iskolai szociális segítő:
Horváth Anita.

Fogadóóra helye, ideje az iskolában:
kedd: 08.00-10.30
csütörtök: 14.30-16.30

  1. emelet, 14. terem

Bővebben

Tájékoztató

Tájékoztató az etika óra helyett választott hit -és erkölcstan oktatás megszervezéséről:

Tájékoztató

Iskolapszichológiai ellátás

Hétfő:  12:30 - 13:15 -> Fogadóóra (27-es terem)

________________________________________

Idegen nyelvi mérések eredményei
Gyermekutaztatás szabályai

A tragikus veronai buszbaleset után a Kormány megvizsgálta, hogy szükség van-e a jogszabályok szigorítására. A Kabinet azt szeretné elérni, hogy hasonló tragédiák a jövőben ne fordulhassanak elő. A lehetséges szigorításokról a Kormány  ki kívánja kérni a magyar állampolgárok véleményét. Ennek érdekében internetes konzultációt indított az ügyben, amelyet az alábbi linken érhetnek el:

https://konzultacio.kormany.hu/.

Klauzálos Gyermekekért Alapítvány
Tájékoztató a nyári napközis táborról
Megújult iskolánk honlapja

Elkészült formailag megújult honlapunk. Bízunk benne, hogy látogatóink könnyen eligazodnak majd az új oldalon és kérdéseikre remélhetőleg gyorsan választ találnak.

A régi tartalmak folyamatosan átvételre kerülnek a régi weblapról. Amennyiben mégsem talál valamit, korlátozott ideig elérhető az előző változat is az alábbi képre kattintva:

Nemzeti Tehetség Program