Csokinap a Klauzálban

2012. március 30.

Első alkalommal rendeztük meg a nagycsoportos óvodások részére az iskolába hívogató Csokinapot 2012. március 30-án, pénteken délután 4 órától. A rendezvényt Dévay István igazgató úr nyitotta meg az érdeklődő gyerekeknek és szüleiknek az iskola tornatermében. Ezután egy közös filmnézés következett Gombóc Artúrról, aki a rendezvény kulcsfigurája volt. Kiderült, hogy nemcsak ő, de a gyerekek is szeretik a gömbölyű, a szögletes, a lyukas, a töltött, a mogyorós…   csokit. Bár még nem kóstolták akkor, de tudták, hogy büntetlenül nem szabad nassolni, ezért szívesen vettek részt Feca bá bemelegítésén. Ezután elkezdődhetett a különféle állomások látogatása. Legnagyobb tetszést a csokifonduzés  szerzett minden kicsinek és nagynak. Banánt, narancsot, pillecukrot lehetett mártogatni. Ezután mindenki megkereste a neki leginkább testhez álló feladatokat, így készíthetett hűtőmágnest, csokit csomagolhatott, horgászhatott, ügyességi feladatokban vehetett részt, hangszereket ismerhetett fel, interaktív játékokkal játszhatott és a kalandparkot is kipróbálhatta. Minden állomáson természetesen csoki volt a jutalom. Közben a szülők megismerkedhettek a leendő elsős tanító nénikkel, illetve számukra dietetikus szakember válaszolt a táplálkozással, allergiával kapcsolatban felmerülő kérdésekre.

Aki idén elszalasztotta a rendezvényt, az jövőre bepótolhatja, hiszen szeretnénk hagyományt teremteni, úgyhogy lesz jövőre is Csokinap a Klauzálban!

Külön köszönet a rendezvény támogatásáért Gáspár András zöldségesnek, a Vitaminkuckónak, az Arany ABC-nek és a Wellness Colosseumból Gáspárné Edinának.

KRÉTA rendszer
Étkezés
Rendőrségi prevenciós csomagok
Pályázat 112
Tájékoztató Szülőknek

Óvodai-iskolai szociális segítő tevékenység az iskolában

Az intézményben iskolai szociális segítő:
Horváth Anita.

Fogadóóra helye, ideje az iskolában:
kedd: 08.00-10.30
csütörtök: 14.30-16.30

  1. emelet, 14. terem

Bővebben

Tájékoztató

Tájékoztató az etika óra helyett választott hit -és erkölcstan oktatás megszervezéséről:

Tájékoztató

Iskolapszichológiai ellátás

Hétfő:  12:30 - 13:15 -> Fogadóóra (27-es terem)

________________________________________

Idegen nyelvi mérések eredményei
Gyermekutaztatás szabályai

A tragikus veronai buszbaleset után a Kormány megvizsgálta, hogy szükség van-e a jogszabályok szigorítására. A Kabinet azt szeretné elérni, hogy hasonló tragédiák a jövőben ne fordulhassanak elő. A lehetséges szigorításokról a Kormány  ki kívánja kérni a magyar állampolgárok véleményét. Ennek érdekében internetes konzultációt indított az ügyben, amelyet az alábbi linken érhetnek el:

https://konzultacio.kormany.hu/.

Klauzálos Gyermekekért Alapítvány
Tájékoztató a nyári napközis táborról
Megújult iskolánk honlapja

Elkészült formailag megújult honlapunk. Bízunk benne, hogy látogatóink könnyen eligazodnak majd az új oldalon és kérdéseikre remélhetőleg gyorsan választ találnak.

A régi tartalmak folyamatosan átvételre kerülnek a régi weblapról. Amennyiben mégsem talál valamit, korlátozott ideig elérhető az előző változat is az alábbi képre kattintva:

Nemzeti Tehetség Program